Over Atelier bodyArt

Algemeen:

 

Atelier BodyArt maakt van jouw feest een FEEST !

In 2010 is Marieke als eenmanszaak Skin & Sconesgestart. In 2015 is de naam veranderd in Atelier BodyArt. Marieke is een echte paint professional. Inmiddels heeft ze in de afgelopen jaren al heel wat wedstrijden, evenementen en opdrachten gedaan.

Atelier BodyArt werkt graag samen met collega’s die allen een hoge kwaliteit van bodypaint, facepaint (schminken) en bellypaint hanteren.

 

Marieke 1

 

Ik ben Marieke Crone, een gediplomeerd visagiste en grimeur. Geboren en getogen in Eindhoven, 38 jaar, getrouwd en drie kinderen. Al heel vroeg ben ik bezig geweest met schminken, tekenen en meer. Nooit gedacht, wel gehoopt dat ik nu mag doen wat ik het allerliefste doe, painten. Ik leef mijn droom.
Ik heb lessen gevolgd bij grootheden zoals Margi Kanter, Wiser Oner, Mark Reid, Annie Reynolds, Heather Banks en Kerry Ann Smith, de beroemde Wolfe brothers, Lynn Jamieson en wereldkampioen Matteo Arfanotti.
In het afgelopen jaren heb ik workshops van Dutch Bihary, Annie Reynolds, Jinny, Lisa Joy Young, Pashur en Jay Bautista de EFABE gevolgd. De EFABE en Jamvention zijn een trainingsweekenden voor paint professionals, die ieder jaar terugkeren.
In 2015 geef ik les op Jamvention in bellypainten.
Sinds 2013 paint ik mee met FIP (facepaint in progress) op de elf fantasy fair.
Op de bodypaintwedstrijd in Dongen (www.dfbw.nl) heb ik met in april 2012 de derde plaats behaald. In januari 2012 werd ik derde bij een bellypaintwedstrijd voor de stichtingbodypaint.nl. In 2014 behaalde wij samen met collega Phoebe Maas en model Ilse de eerste plaats, in 2015 de derde én de befaamde Brian Wolfe-wisselbeker. In 2016 weer samen de eerste plaats!!

Samen met Caroline Bartholomeus en model Dominique Pool hebben we in 2013 meegedaan aan de wereldkampioenschappen bodypaint. en hebben we de 25ste plaats gehaald (van de 74)! Wat een fantastische ervaring was dat!

Ik blijf investeren in workshops, wedstrijden, materialen en mijn ontwikkeling om u de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden!

 

Groetjes,

Marieke