Facepaint

Facepaint: Schminken op hoog niveau.

Atelier Bodyart zorgt ervoor dat ze continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de facepaint-wereld. De nieuwste ontwerpen en technieken worden toegepast. Conventies, workshops en jams worden zeer regelmatig bijgewoond, zodat u de allerbeste kwaliteit en -uiteraard- uitstekende hygi├źne kunt verwachten.

 

 

20130421_111733 20130505_190031

Tover kinderen om in de mooiste prinsessen, vlinders, piraten, tijgers, draken, vleermuizen, zeemeerminnen, colaflesjes, dinosaurussen of elke andere creatie die zij maar kunnen bedenken.
Oudere kinderen kiezen vaak niet voor facepaint, maar een afbeelding op de arm. Een tatoeage met schmink die er ’s avonds gewoon weer afgewassen kan worden.

20130421_132013

Volwassenen kiezen ook steeds vaker voor fantasy make-up.
Voor een uitgebreid feest, fantasy-event, thema party, of gewoon een extravagante look tijdens het stappen. Denk ook aan een beautysalon voor extreme make-up in combinatie met haarcreaties op uw bedrijfsfeest!

Facepaint: voor kinderfeestjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, thema feesten braderie├źn, maar ook een leuk idee voor in uw restaurant, sportclub, schoolfeest of speeltuin.
.

 

 

 

 

 

  • 45 euro per uur  per schminker (te boeken vanaf 2 aaneengesloten uren).
  • Al onze schminkers kunnen tussen de 10 en 15 kinderen in een uur van een mooi ontwerp voorzien.
  • We kunnen hairfeathers aanbieden tegen een meerprijs van 5 euro per uur extra.
  • We kunnen glittertattoos aanbieden tegen een meerprijs van 5 euro per uur extra.
  • Wilt u dat we zelf een tent en tafels meenemen, dan kan dat tegen een meerprijs van 25 euro. Als u kiest om zelf voor tafels te zorgen, is dat natuurlijk geen probleem. U dient dan wel rekening te houden met dat onze schminkers niet in de regen of in de volle zon hun werk kunnen doen.
  • Deze prijzen zijn exclusief 21% btw en 40 ct/km reiskosten vanaf Eindhoven 5612nl en eventuele parkeerkosten.