Facepaint

Facepaint: Schminken op hoog niveau.

Atelier Bodyart zorgt ervoor dat ze continu op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de facepaint-wereld. De nieuwste ontwerpen en technieken worden toegepast. Conventies, workshops en jams worden zeer regelmatig bijgewoond, zodat u de allerbeste kwaliteit en -uiteraard- uitstekende hygi├źne kunt verwachten.

 

 

20130421_111733 20130505_190031

Tover kinderen om in de mooiste prinsessen, vlinders, piraten, tijgers, draken, vleermuizen, zeemeerminnen, colaflesjes, dinosaurussen of elke andere creatie die zij maar kunnen bedenken.
Oudere kinderen kiezen vaak niet voor facepaint, maar een afbeelding op de arm. Een tatoeage met schmink die er ’s avonds gewoon weer afgewassen kan worden.

20130421_132013

Volwassenen kiezen ook steeds vaker voor fantasy make-up.
Voor een uitgebreid feest, fantasy-event, thema party, of gewoon een extravagante look tijdens het stappen. Denk ook aan een beautysalon voor extreme make-up in combinatie met haarcreaties op uw bedrijfsfeest!

Facepaint: voor kinderfeestjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, braderie├źn, maar ook een leuk idee voor in uw restaurant, sportclub, schoolfeest of speeltuin.
Wij painten (afhankelijk van het ontwerp) per painter tot ongeveer 20 kinderen per uur.

 

 

 

 

 

prijs per schminker:

 

100 euro voor de eerste twee uur
45 euro per uur voor elk aaneenvolgend uur

 

Tent, tafels en aankleding (vanaf 3 uur bij te boeken) 45 euro

 

exclusief 40 ct/km reiskosten vanaf 5612nl, Eindhoven.